Fura dilemmával szembesültünk a napokban. Kaptunk egy ajánlatot: cégek felé új lehetőséggel szeretnének bővíteni egy népszerű csapatjátékot. Konkrétabban: csapatépítés és kiválasztást. Társuljunk.

Első körben nagyon jól hangzott a dolog: komoly anyagi lehetőség, közvetlen kapcsolat emberekkel. Szinte lehetetlen is visszautasítani. Bár a Filoterápia  fő profilja az életvezetési tanácsadás, azért rá lehetne tanulni. A filozófiai praxisoknak is van csoport- és szervezeti tanácsadás része is.

Azonban amit elvárnának, az tipikusan pszichológiai feladat. Alapvetően a viselkedést kellene felmérni és abból következtetni. Játék közben az ember kevéssé filozofál. Per pillanat egy fikarcnyi filozófiát sem látok a munkában.

Azért megnézni mindenképpen érdemes. Meglátjuk, tudunk-e úgy csatlakozni, hogy az önazonosság is fennmaradjon...

Airsoft.jpg

Szerző: T. G.  2012.10.12. 15:55 Szólj hozzá!

Címkék: játék munkapszichológia toborzás airsoft kiválasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filoterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr494789518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása